Magazin D » Magazin | Tarih: 18 Ekim 2015 21:09
Sinem Kobal, Cansu Dere ve Burçin Terzioğlu önceki gün Kuruçeşme’deki bir mekanda bir araya geldi.
Uzun zamandır bir araya gelemedikleri için geleneksel buluşmalarını yaptıklarını söyleyen ünlü üç oyuncu kadının keyifleri yerindeydi.

Kenan İmirzalıoğlu ile aşk yaşayan Sinem Kobal ile İlker Kaleli ile birlikte olan Burçin Terzioğlu, aceleleri olduğunu bahane ederek, kaçarcasına otomobillerine binerken, açıklama yapmak ise Cansu Dere’ye düştü. Uzun zamandır bir araya gelemedikleri için oturup uzunca sohbet ettiklerini söyleyen Cansu Dere, otomobilinin önüne geçip çekim yapan kameramanlara ise “Hadi gidiyorum sıkıştırmayın beni. Bebek’te birini eziyormuşum. Yine aynısı olmasın çekilin önümden” diyerek şakayla takıldı.

http://www.magazind.net/yazdir-8843-Sinem-Kobal-Cansu-Dere-ve-Burcin-Terzioglu-onceki-gun-Kurucesmedeki-bir-mekanda-bir-araya-geldi.html