Magazin D » Magazin | Tarih: 24 Ağustos 2013 12:53
Kenan Doğulu, hayranlarıyla halay çekti
Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, Fanta Gençlik Festivali kapsamında Anadolu'yu karış karış geziyorlar.

Festivalin beşinci konserinde sanatçılar Samsun Batı Park’ta sahneye çıktılar. Gün boyu festival etkinliklerinde eğlenenler akşamki konseri izlemek için alanı tıka basa doldurdu.
Büyük bir sevgiyle alkışlanan Kenan Doğulu, ‘Güzeller İçinden’ şarkısında hayranlarıyla birlikte sahnede davullu coşkulu halay çekti. Programının sonunda Doğulu şu teşekkür konuşmasını yaptı: “20 yıldan bu yana her Samsun’a geldiğimde yüreğim coşkuyla doluyor, sizin enerjiniz bana da yansıyor. Bu sıcaklığınıza, sevginize tüm kalbimle teşekkür etmek istiyorum.”
Şebnem Ferah ve Emre Aydın da aynı coşkuyla alkışlandılar. Festival yoluna, 24 Ağustos’ta Trabzon Adıgüzel Otoparkı’nda gerçekleşecek konserle devam edecek.