Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Röportaj » Can Uslucan Röportajı | 11 Aralık 2019 Carşamba 22:03

Can Uslucan Röportajı

Bu binalarda ben otur muyum, nasıl yaşarım diye kendime sorduğumda gönül rahatlığı ile "Evet" cevabı veriyorum... Tüm dostlarım da gönül rahatlı ile kendi ailelerine ve dostlarına Myra Park Friends'i önerebilirler.
25 Yılı aşkın süredir Türkiye'ye kazandırdığı kaliteli ve güvenilir yapılar ve projeler ile adından söz ettiren işadamı Can Uslucan'ın Muğla / Fethiye'de inşaatı tamamlanmış, bölgenin en prestijli ve donanımlı sitesi olan Myra Park Friends hakkında gerçekleştirdiğimiz röportaj ile bilgi aldık.

Can Uslucan Kimdir?
1953 Mardin Doğumluyum
1998 Yılına Kadar Kuyumculuk yaptım asıl mesleğim kuyumculuktur. Özelikle pırlanta konusunda iyi bir uzmanımdır.
 
İnşaat sektörüne nasıl geçtiniz?
İşlerin kuyumculukta yavaşlama dönemine girmesi neticesinde inşaat sektörüne yatay geçiş yaptım ve 90'lı yıllardan günümüze kadar İstanbul başta olmak üzere Anadolu yakasında birçok başarılı projelere İmza attık
Ne Tarz Projelere İmza attınız ?
Örneğin İstanbul Anadolu yakasının ilk büyük Plaza'sını (Nora Center) ve Avm'si (Palladium) tarafımızdan yapılması nasip oldu.
Ayrıca Bağdat caddesinde mesken ve 10-15 iş binaları tarafımızca tamamlandı.
Tüm projelerimizde ortak ana tema "ilerde iz bırakacak, kültür ve zevk sahibi, doğru yapılar" olmasıdır. Bir renk dahi projenin karakterini değiştirebiliyor.
 
İstanbul'dan Fethiye'ye gelip inşaat yapmanız nasıl oldu?
2017 Yılında gezmeye geldiğim Fethiye'de bir dostum tarafından buradaki projeye dahil oldum.
Son 25 yıldır bu bölgeye gelir ve arazi alırdım ama asla bu bölgede inşaat yapmayı veya bir üretim projesine dahil olmayı düşünmüyordum.
Sonuç olarak bu projeye dahil olma sebebim, bulunuğu bölge çok hoşuma gitti, yamaçta olması, etrafı yeşilliklerle sarılı olması ve Şehrin içinde bulunması benim çok ilgimi çekti. Çok Mutluyum bize kısmet oldu ve biz aldık.
 
Myra Park Friends'in sıradışı temasını nasıl buldunuz?
Satın aldığımız yıl içresinde benim bir Simi Adası ve Yunan Adaları Seyahatim oldu. Kafamda buradaki evleri nasıl daha şık bir hale getirebilirim sorusu vardı.  Zeminin sağlam olması ve başlanmıs olan iş gerçekten emek verilerek çalışılmıştı. Ancak binaların ruhlarının güncel olması için ayrı bir çalışma gerekiyordu. Bunlara yeni bir tema yarratarak tıpkı Güney Ege Bölgesinde, Yunan ve Türk yakalarını birleştirerek yani Yunan yakasının Simni adası renkli evleri ve Türk yakasının cumbalı konak konseptlerini mix ederek kullanmamız çok beğeni kazandı.
 
Projenizin diğer Sitelerde Farkları nelerdir?
Buradaki ana amacımız Myra Park Friends'te yaşayan halkın kendisini daha özel hissettirecek konfora ve kaliteye ve aynı zamanda egenin iki yakasına haiz bir temaya sahip olmasıdır.
Güvenliği, kapalı kat otoparkı, binalardaki ege teması, sosyal tesis alanı ve bunun gibi daha birçok farklı ve ilk özellikleri ile Fethiye'de bir İlke İmza atmayı başardık.
Dairelerimiz konfor ve kalite açısından İstanbul Bağdat caddesinde bulunan en lüks binalar ile aynı teknik donanıma ve o bölgede 4-5 katı fiyata satılan yapılar ile aynı kaliteye sahiptir. İşciliği, kullanılan malzemeler ve genel kalitesi aynıdır hatta daha üst seviyedir.
 
Dairelerin Özelikleri Nelerdir?
Fethiye Bölgesinde 1+1 Daireler ortalama 50 m2, 2+1 daireler 80 m2 iken Myra Park'taki 1+1 daireler 72 m2,  2+1 daireler 154, 135 ve 126m2  olma özeliğini taşıyorlar. Daha etkileyici ve ferah olması ayrı bir huzur ve güven veriyor.
Daha doğru ve elit insanları bir araya toplamak ana amaçlarımızdandır. Binalarımızın ısı yalıtımlı                -mantolu- olmasından dolayı kışın ve yazın daha az enerji harcayarak ısıtma ve soğutma imkanı olmaktadır.
Bu binalarda ben otur muyum, nasıl yaşarım diye kendime sorduğumda gönül rahatlığı ile "Evet" cevabı veriyorum... Tüm dostlarım da gönül rahatlı ile kendi ailelerine ve dostlarına Myra Park Friends'i önerebilirler.
 
 
 
Myra Park Friends
Fethiye
Taşyaka Mah. 218/23 Sok. 
Fethiye / Muğla
İletişim Bilgileri
Telefon: +90 538 446 02 66
Telefon: +90 252 614 24 22
Telefon: +90 252 614 22 76
Faks:        +90 252 614 24 27
E-Mail: info@myraparkfriends.com.tr

 


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat