19:07 | Ünlü Üniversiteye Hacker Şoku
10:31 | 100tl alişverişe Bodman Really Ripped Abs Vücut Spreyi 100ML bedava
16:13 | Serenay rol almayacak! Peki Bergen kim olacak?
16:12 | Buse Varol'dan 'aşk' paylaşımı
16:12 | Musa Eroğlu bağlamasını satıyor
16:12 | Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü!
16:11 | Gülsim Ali tacizcisine seslendi: Seni ifşa ederim
09:55 | Kolay Sohbet Etmek İçin Buraya giriş yapabilirsiniz
09:47 | Süreyya Yalçın'ı sıra dışı tarzı!
06:11 | Serenay Sarıkaya şıklığı 20 bin TL!
21:42 | Gerilim tırmanıyor
21:40 | Tuğba Altıntop sil baştan
21:35 | Serenay Sarıkaya'dan sürpriz atak!
21:33 | Gizlimiz saklımız yok
21:30 | Oryantal Didem’den Bülent Serttaş'a tepki!
21:22 | Seda Bakan’dan Shakira dansı...
21:18 | Berrak Tüzünataç galoşları ayağında unuttu!
21:14 | Burcu Biricik'in zumba dansı sosyal medyada olay oldu!
21:11 | Nez Tuğba Özay'ı yerden yere vurdu! İmajı olay oldu
19:07 | Aleyna Tilki sette böyle coştu!

Aydemir Akbaş, katıldığı programda İbrahim Tatlıses’le ilgili açıklamalarda bulundu

İbrahim Tatlıses’in hemen her zaman yanında olan Türk sinemasının önemli isimlerinden Aydemir Akbaş, katıldığı programda özel hayatına ve İbrahim Tatlıses’e dair dikkat çekici paylaşımlarda bulundu. İşte Akbaş’ın önemli açıklamaları: İbrahim’e bakacak tek insan Damla’dır. Damla İbrahim’e hep aşıktı. Onu sinirlendirmeyen tek insandır. Damla’nın İbrahim’le vedalaştığı gün bana bir sarılışı var, unutamam… Ayşegül ile evlenirken bana haber vermedi. Eğer söyleseydi konuşurdum uzun uzun. Tartışırdım! İbrahim’inki o dönem aşk değildi. Şefkate ve bakıma ihtiyacı vardı. “Ayşegül ile evleneceğine iki hemşire tut “dedim.
DAMLA’YI AYRI SEVERİM
İbrahim zor insan. Ben onun eşref saatini beklerdim. O an söylesem belki ters tepecek, sonra söylediğimde 10 istesem 1000 verirdi. Neden ayrıldıklarını hiç bilmiyorum, araya biri girdi mi onu da bilmiyorum… İbrahim’e kim hizmet etmişse hepsini severim ama Damla’yı ayrı severim. Ben İbrahim’den çok Derya’yı severim. İbrahim’i Derya ile barıştırmak için çok uğraştım. Kimse duydu mu? Derya restoran açtı ben her gün onun yanındaydım. Ayşegül beni arasa, bir sıkıntısı olsa çağırsa giderim. Çünkü onun da ağladığı günleri gördüm.
VURULDUĞU GECE O ARABADA OLACAKTIM
Yola çıktım, İbrahim’in programına gidiyordum. Seyrantepe’ye gelince şoföre ‘dön geri’ dedim. 35 yıllık dostluğumuzda İbrahim’i sadece vurulduğu gece izlemeye gitmemiştim. Eve geldim yattım, olay oldu. Eğer gitseydim ben de o arabada olacaktım. Alemde Bir Gece’ filminde öpüşme sahnem vardı. Karşıma gariban bir kız koymuşlar. etrafımda 35 kişi var. ‘Ben bunu nasıl öpeceğim, çabuk çekin’ dedim. Sahneyi çekerken çok sıkıldım. Bitsin diye uğraştım. Öpüşme sahnelerini tek seferde çekerim, tekrara gelemem. Halk her zaman benim değerimi bildi. 140 filmde oynadım, yarısı dram. Aşklar sette ya da tiyatroda başlar. Çünkü eve yatmadan yatmaya gidiyoruz. Sinemada iyi para kazandım, gece hayatında yedim. Beyhan (Karısı) çok kızdı. Erol Simavi’ye şikayet etti beni. Erol Bey de bana gece hayatını yasakladı.
Kaynak: Magazin D
