Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Magazin » Yasak Elma'nın "Yıldız"ı Eda Ece yeni bir proje ile hayranlarının karşısında olacak | 08 Ocak 2020 Carşamba 00:13

Yasak Elma'nın "Yıldız"ı Eda Ece yeni bir proje ile hayranlarının karşısında olacak

Yasak Elma dizisinin "Yıldız"ı Eda Ece, bahar aylarında yeni bir projeyle hayranlarının karşısında olacak. Bu proje hem hayranları hem de oyuncu için sevindirici bir gelişme oldu. Eda Ece, yabancı bir projeden uyarlanan film için sezon sonu çalışmalara başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde Eda Ece, ünlü yapımcı Faruk Aksoy'la görüntülenmişti. Bu görüşmenin nedeni belli oldu.  Eda Ece'nin yeni proje için Faruk Aksoy'la bir araya geldiği öğrenildi. Zamanının çoğunu Yasak Elma dizisinin setinde geçiren Eda Ece bahar aylarında yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacak.  Sinema projesiyle gündemde Eda Ece ve Faruk Aksoy'un Armutlu'daki görüşmesinin sebebinin Ece'ye yapılan bir sinema filmi teklifi olduğu ortaya çıktı. Yasak Elma dizisinin de yapım şirketi olan Medyapım yabancı bir projeden uyarlanan bir film projesi için Eda Ece'ye teklif götürdü.


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
etiketler İlgili Etiketler
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat