Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Magazin » Uyuşturucu davasında ünlülere iyi haber | 16 Mayıs 2019 Perşembe 04:38

Uyuşturucu davasında ünlülere iyi haber

İstinaf Mahkemesi, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Ayşe Selin Borankay'ın aralarında bulunduğu 12 sanığın "Uyuşturucu ticareti" suçundan aldığı 4 yıl 2 aylık, Cenk Eren'in de 6 yıl 3 aylık cezasını, "Uyuşturucu kullanmak" suçundan 10 aya düşürdü. Mahkeme, bu cezaları da 5 yıl süre ile erteledi. 5 sanık ise "Uyuşturucu madde ticareti" yapmak suçundan değişik oranlarda hapis cezası ile cezalandırıldılar.

İlk derece mahkemesi tarafından "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan hapis cezalarına mahkum edilen oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 20 sanığın yeniden yargılandığı davada karar çıktı. Tarlabaşı'na gidip uyuşturucu madde almam mümkün değil İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 4. Ceza Dairesindeki duruşmaya, biri tutuklu 5 sanık ile avukatları katıldı. 

Duruşmada savunmasını yapan sanık Cenk Eren (Yüksel Venedik), üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Olay, dosya sanıklarından birisinin benim evimde kaldığı, birlikte Tarlabaşı'na gidip uyuşturucu aldığımız ve bunu kullandığımız iddiasına dayanmaktadır. Takdir edersiniz ki konumun itibarıyla Tarlabaşı'na gidip uyuşturucu madde almam mümkün değildir. Ben suç tarihi öncesinde Cihangir'de oturuyordum. Evimde yalnız kalıyordum. Kesinlikle bu iddiayı yapan kişiyle aynı evde kalmadım ve onunla uyuşturucu almaya gitmedim." dedi. 


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat