Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Kültür-Sanat » Türk dizileri Almanya ve Avusturya’ya açılıyor | 09 Şubat 2019 Cumartesi 18:29

Türk dizileri Almanya ve Avusturya’ya açılıyor

BluTV, uluslararası dijital yayıncılığın önemli mecralarından Amazon Prime Video ile işbirliğine imza attı. ‘Masum’, ‘Bozkır’, ‘Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da’ gibi diziler Prime Video Almanya ve Avusturya’da izlenebilecek.

BluTV, dünyanın önemli dijital platformlarından Amazon Prime Video ile imza attığı işbirliği çerçevesinde, Prime Video Channels'ın Almanya ve Avusturya'daki kataloğuna dahil oldu. ‘Masum', ‘7Yüz', ‘Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana'da', ve ‘Bozkır' gibi BluTV'nin orijinal içerikleri, Türk televizyonlarının en çok izlenen dizileri ve beğenilen Türk filmleri, BluTV sayesinde Almanya ve Avusturya'da Amazon Prime Video Channels üzerinden de erişilebilir olacak. Almanya ve Avusturya'daki Amazon Prime üyeleri, bilgisayarlarından, tabletlerinden, mobil platformlardan, akıllı televizyonlardan ve Amazon Fire cihazlarından BluTV'ye abone olarak içeriğe ulaşabilecekler.


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
etiketler İlgili Etiketler
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat