Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Magazin » Tuğba Altıntop… NİŞANTAŞI’NI MESKEN TUTTU! | 25 Şubat 2019 Pazartesi 20:46

Tuğba Altıntop… NİŞANTAŞI’NI MESKEN TUTTU!

Nişantaşı’nın gözde mekanlarından Bayoz da uzunca bir süre program yapan ünlü model ve şarkıcı Tuğba Altıntop, mekan kapanınca çok sevdiği Nişantaşı’ndan kopmak istemedi.

Nişantaşı ve sakinleriyle de bağını koparmak istemeyen sanatçı. Başka yerlerden gelen birçok teklifi de geri çevirdi.  Kaliteli müşterisi ve harika mutfağıyla fark yaratan Nişantaşı Meyhanesi hemen kapılarını açıverdi bu keyifli soliste.  Yeni albümün “La La” parçasıyla dikkatleri tekrar üzerine çeken Tuğba Altıntop, çok farklı keyifli bir repertuarla her hafta Çarşamba gecesi Nişantaşı Meyhanesi’nde sahne almaya başladı.

Oldukça renkli ve başarılı bir orkestrayla sahne alan şarkıcıyı dinlemeye gelenler program bittiğinde tekrar tekrar alkışlarla “bis” yapıyorlar... Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız programı izleyenler; daha çıkarken ertesi haftaya  rezervasyon yaptırmayı ihmal etmiyorlar.

@tugbaaltintopofficial


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
etiketler İlgili Etiketler
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat