Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Magazin » Şevval Sam,derin göğüs dekolteli kıyafetiyle damga vuracak! | 11 Kasım 2019 Pazartesi 16:38

Şevval Sam,derin göğüs dekolteli kıyafetiyle damga vuracak!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümünde, Şahika'nın Yiğit'in Kaya ve Ender'in çocukları olduğunu açıklamasının ardından Halit çılgına dönüyor ve Şahika'yı evden kovuyor. Şahika ise Halit ve Ender'den intikam için korkunç bir plan yapıyor. Şahika, Halit ve Ender'i zehirleyerek öldürmeye çalışıyor. Yasak Elma'nın yeni bölümünde Şevval Sam'ın giydiği göğüs dekolteli kıyafet de izleyenlerin dikkati çekecek.

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Tuvana Türkay, Nesrin Cevadzade ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma 56. yeni bölümüyle 11 Kasım Pazartesi akşamı ekranda olacak. Şahika, Yiğit'in Ender'in oğlu ve Nila'nın da eşi olduğunu herkesin ortasında açıkladı. Yasak Elma'nın yeni bölümünde ise Halit, Şahika'yı evinden kovuyor. Şahika ise 'Bunu siz istediniz' diyerek Halit ve Yıldız'ı zehirliyor.


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
etiketler İlgili Etiketler
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat