Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Magazin » Recep Demir:Oyunculukta Eğitim Şart | 19 Haziran 2019 Carşamba 09:22

Recep Demir:Oyunculukta Eğitim Şart

Oyunculuğun Ana Kuralı Eğitimdir,Özel hayatı ve Disiplinli Çalışma Sistemide Şarttır

Recep Demir:Oyunculukta Eğitim Şart 

Oyunculuğun Ana Kuralı Eğitimdir,Özel hayatı ve Disiplinli Çalışma Sistemide Şerttır  Başarılı Oyuncu Recep Demir, her oyuncu adayının mutlaka eğitimli olmasının şart olduğunu belirtti. 

Heves ve beceri elbette olmalı ancak kaliteli bir ustadan oyunculuk eğitimi almadan oyunculuk sektörüne girmenin yanlış olacağını açıkladı.  Oyuncu Recep Demir, başarılı eğitmenlerden almış olduğu Oyunculuk dersleri esnasında bazı projelerde yer alarak profesyonel oyunculuk hayatının alt yapısını hazırlayarak, adını kalıcı hale getirmeyi amaçladığını belirtti.   

Uluslararası ilişkiler lisans mezunu olan ve felsefe lisans okumaya devam eden Recep Demir: Oyunculuk bitmeyen bir eğitim olduğu için,  Kahraman Sivri' den eğitim almaya devam ediyorum. Umarım bir gün insanları, oyunculuğuyla sanatıyla kucaklayan, sadece ekranlarda değil izleyenlerin kalblerindede yer edinmiş biri olabilirim. 

"ZERK" ve "Cin - Aşk büyüsü" adlı 2 Fimlerde rol alan Recep Demir, oyuncunun eğitimi kadar özel hayatıdada disiplini ve çalışma şeklide önemlidir. Yaz sezonunu belirli projelerde yer alarak geçirecek olan Recep Demir, yaz sonu bilinen bir Dizi Projesinde yer alması bekleniyor.   

Instag @recepdemirofficialone

Twitter @demirOGLAN

https://www.facebook.com/RAMONRAA


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat