Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Magazin » Öğretmen dizisinin Gizem’i Afra Saraçoğlu’ndan özel açıklamalar | 14 Nisan 2020 Salı 09:02

Öğretmen dizisinin Gizem’i Afra Saraçoğlu’ndan özel açıklamalar

FOX’ta seyirciyle buluşan ve şu günlerde koronavirüs nedeniyle çekimlerine ara verilen Öğretmen dizisinin Gizem’i Afra Saraçoğlu, tv100.com’a konuştu.

Güzel oyuncu karantina günlerini ve son olarak canlı yayında yaptığı ve basına “dangalak bir kızdım” başlığıyla yansıyan haberi yorumladı.   ·        Karantina  döneminde evde nasıl vakit geçiriyorsun? Evde en çok hangi aktiviteyi yapıyorsun?   

Tüm dünyada etkisini sürdüren bir salgınla karşı karşıyayız, bu salgındaki virüs çok hızlı bulaştığı için biz de ülkemizde çeşitli önlemler aldık. Bu önlemlere herkesin istisnasız uyması gerekiyor.

Bu bilinç ile ben de evimde kalarak, gerekmedikçe dışarı çıkmadan, market alışverişim için dışarı çıktığımda herkes ile sosyal mesafemi koruyarak, kendimi ve yaşadığım ortamı sürekli temiz tutarak önlemlerimi alıyorum.  İki tane dünya tatlısı köpeğim var. Vaktiğimin büyük bir kısmını onlarla geçiyorum. Uzun süredir evdeyim ve mutfağa girip farklı tarifler denemeyi çok özlediğimi fark ettim.


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat