Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Magazin » İnternette böyle bir sektör var isteyen gidebilir | 05 Aralık 2019 Perşembe 19:27

İnternette böyle bir sektör var isteyen gidebilir

LC Waikiki’nin yeni yıl koleksiyonunun tanıtıldığı etkinlik, Ortaköy Feriye’de gerçekleştirildi. Birçok ünlü ismin katıldığı törende Ümit Erdim, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Başarılı oyuncu, Can Yaman’ın libido açıklamasıyla ilgili sert sözler söyledi.

Son dönemde verdiği kilolarla konuşulan Ümit Erdim, katıldığı etkinlikte soruları yanıtladı. Kilo muhabbetlerinden çok sıkıldığını söyleyen oyuncu, sağlığının yerinde olduğunu da belirtti.  'Televizyonlar ile aram açıldı son dönemlerde' Son zamanlarda projelerde fazla yer bulmayan Ümit Erdim, "Dizi sektöründe bir lobicilik var mı sizce?" sorusuna, "Bence kesinlikle var ama yok derseler bir şey diyemem. Geçtiğimiz günlerde bununla alakalı bir açıklamam oldu anlatmak istediğim tam olarak buydu, Benim içinde olmak istediğim hiçbir diziden bana teklif gelmedi. Bazen maddi sebeplerden, bazen fiziki sebeplerden olmadı, ama günün sonunda televizyonlar ile aram açıldı son dönemlerde" dedi.


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
etiketler İlgili Etiketler
ÖNCEKİ HABER
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat