Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Magazin » Eurovision'da bizi temsil etmesini isteyeceğiniz 10 kişi | 08 Şubat 2015 Pazar 22:41

Eurovision'da bizi temsil etmesini isteyeceğiniz 10 kişi

Türkiye uzun bir aradan sonra Eurovision'da yeniden sahne alacak. Zamanında birincilikler üçüncülükler kazandığımız, ülkemiz için adeta bir izzet-i nefis meselesi haline gelen organizasyonda, Türkiye adına 2015'te sahnede kimi görmek isterdiniz? Biz sizin yerinize düşündük ve bir liste hazırladık. Seçin beğenin destekleyin!

Türkiye 'nin her Eurovision macerası ayrı bir hikaye olmuştur. "Aman Petrol"lerden "Opera"lara, "Dinle"den "Every Way That I Can"lere kadar başarılı ve başarısız pek çok performans ülkemizi temsil etmiştir. Mizahın tavan yaptığı dönemler yaşadığımız ülkemizde belki de bu sene bizi başarıya taşıyacak ses, en çok capsi ve esprisi yapılan kişiler arasından çıkabilir. İşte sizler için hazırladığımız Eurovision aday listemiz. 

1. Doğuş



Saksı adlı parçasıyla, puanları parçalayacağını umduğumuz Doğuş'un özellikle Akdeniz bölgesinden ateşiyle koparacağı çok puanlar olduğuna eminiz.


2. Atilla Taş




Eğer Yunanistan'dan en büyük puanı alacak tek bir şarkıcımız varsa o da Atilla Taş'tır. Ülke olarak zaten kendisini fahri Yunan ilan ettiğimziden ötürü ülkemize getireceği puanlar yeterli bir sebep.


3. Ferhat Güzel




Eurovision'da aslında eksik olan biraz acılı, biraz serzenişli bir gırtlaktır. Olamaz mı? Ferhat Güzel Avrupa'yı sallayamaz mı? Yanına dansçı olarak Banu Alkan'ı da verirsek yıkar geçer.

4. Mahmut Tuncer



Puanlar sizi belki finale götürebilir, ama Halay ise heryere! Mahmut Tuncer'in davuluyla halay ekibiyle sahneye daldığını bir düşünün, o soğuk Baltık ülkelerinin bile kanı kaynamazsa bu işi bilmiyoruz.


5. Ajdar


Adı yeter. Fazla söze gerek yok.

6. Bayhan



Ülkemizde o kadar ses yarışması yapıldı neden akla ilk olarak Bayhan geliyor? Demek ki var bu çocukta bir potansiyel. Koyun sahneye söyleyemeyeceği şarkı yok. Yarışmaya Hindistan dahil olsa zaten banko birinci.


7. Serdar Ortaç


Bir insan aynı bestede ısrar ediyorsa, her şarkısı birbirine benziyorsa vardır bir bildiği! Yıllarca farklı albümlerde aynı bestesini dinleyip durduk Serdar Ortaç'ın, bir de Avrupa dinlesin bakalım neler oluyor!

8. Yıldız Tilbe



Saçıyla, dansıyla, tarzıyla Avrupa'da eksik olan ne varsa Yıldız Tilbe'de mevcut çok şükür. Güzel elbiseleri giyip kuşansın çıksın sahneye, alsın gelsin birinciliği!

9. Hilal Cebeci



Hilal Cebeci uzun zamandır sesini unutturdu ama görüntüsünden mahrum etmedi kimseleri. Zaten Eurovision da biraz görüntü işi. Hilal Cebeci'nin pompişlerini Avrupa'nın çeşitli ülkelerine gönderip oy verdirtsek yeter zaten kendi başına kazanır yarışmayı!

10. Adnan Hoca ve Kedicikleri



Son olarak bu iş eğer bir ekip işiyse, Adnan Hoca ve kediciklerini koyun sahneye gerisi onlarda zaten. Müzikten anlıyorlar, dans da ediyorlar. Yapamayacakları şey yok, inşallahlarla maşallahlarla söker alırlar birinciliği. Haydi şimdiden hayırlı olsun!


Kaynak: Tarkan Acar

ReklamGIF
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat