19:07 | Ünlü Üniversiteye Hacker Şoku
10:31 | 100tl alişverişe Bodman Really Ripped Abs Vücut Spreyi 100ML bedava
16:13 | Serenay rol almayacak! Peki Bergen kim olacak?
16:12 | Buse Varol'dan 'aşk' paylaşımı
16:12 | Musa Eroğlu bağlamasını satıyor
16:12 | Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü!
16:11 | Gülsim Ali tacizcisine seslendi: Seni ifşa ederim
09:55 | Kolay Sohbet Etmek İçin Buraya giriş yapabilirsiniz
09:47 | Süreyya Yalçın'ı sıra dışı tarzı!
06:11 | Serenay Sarıkaya şıklığı 20 bin TL!
21:42 | Gerilim tırmanıyor
21:40 | Tuğba Altıntop sil baştan
21:35 | Serenay Sarıkaya'dan sürpriz atak!
21:33 | Gizlimiz saklımız yok
21:30 | Oryantal Didem’den Bülent Serttaş'a tepki!
21:22 | Seda Bakan’dan Shakira dansı...
21:18 | Berrak Tüzünataç galoşları ayağında unuttu!
21:14 | Burcu Biricik'in zumba dansı sosyal medyada olay oldu!
21:11 | Nez Tuğba Özay'ı yerden yere vurdu! İmajı olay oldu
19:07 | Aleyna Tilki sette böyle coştu!

Ertoşi, “Ahlakımdan ödün vermediğim için gitmedim”

Ahlakından ödün vermediği için bu programda yer almadığını belirten Ertoşi, “Arkadaşlarımın bunu iyi niyetli yaptığına eminim ama benim ve ailemin ismi için kötü bir intiba olurdu” dedi.
Kitapları ile adından sıkça söz ettiren Altın Kalem Ödüllü Yazar Yiğit Caner Ertoşi, geçtiğimiz yıllarda Selin Ciğerci ile sosyal medya üzerinden bir tartışmaları olduğunu ifade etti. Konu hakkında FRT Televizyonu’na açıklamada bulunan Ertoşi, “Geçmişte kendisiyle sosyal medya üzerinden bir tartışmamız olmuştu. Kendisini şahsen tanımam. Buradaki programına işletme sahipleri beni davet etti. Dostlarımızın yeri olmasına rağmen onları kırmak durumunda kaldım. Ahlakımdan ödün vermediğim için mekana gitmedim. Arkadaşlarımın bunu iyi niyetli yaptığına eminim ama benim ve ailemin ismi için kötü bir intiba olurdu” dedi.
SANATA VERDİĞİMİZ DEĞER EROZYONA UĞRAR
Yiğit Caner Ertoşi, “Murat Övüç geldi ona da gitmedim. Onlara gider de güzel sanatçılarımız geldiğinde gidemezsem çok ayıp olur. Sanata verdiğimiz değer erozyona uğrar. Murat Övüçgayliğikarikatürize etmiştir. Fatih Ürek’i çok severim, sahnesine de giderim. Murat Övüç gibi kişiler izlemeye gideceğim ve saygı göstereceğim şahıslar değil. Bana göre sanat kişinin kendine özgü edindiği birikimlerdir. Bunların kalabalıktan edindikleri popülariteyi başarı olarak tanımları sanata tezattır” diye konuştu.
Kaynak: Magazin D
