Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Erkek » Erkek Arkadaşınız ya da Kocanız Neden Artık Sizinle Seks Yapmak İstemiyor Merak Ediyor musunuz? | 07 Nisan 2019 Pazar 12:39

Erkek Arkadaşınız ya da Kocanız Neden Artık Sizinle Seks Yapmak İstemiyor Merak Ediyor musunuz?

Psikiyatri ve Davranış Bilimleri Dergisi'nde yayınlanan araştırmaya göre, tarafların birbirini çekici bulması ve sağlıklı bir cinsel hayatlarının olması, sağlıklı bir ilişkinin işaretleridir. Fakat uzun süren ilişkilerde yatak odasındaki ateşi söndürmemek pek de kolay değil. Peki erkek arkadaşınız ya da partnerinizin cinsel isteğinin giderek düştüğünü fark ettiğiniz zaman arkasında ne gibi sebepler ararsınız? Konunun uzmanlarından açıklamaları sizler için Reader's Digest'ten derledik.

Beni başka bir kadın ile aldatıyor, diye düşünmeden önce, partnerinizin iş hayatındaki zorlukları mutlaka düşünün.   Nöropsikolog ve yaşam koçu Doç. Dr. Sydney Ceruto şöyle diyor;  "Erkekler yaptıkları işe tutkuyla bağlandıkları zaman, cinsel heyecanı bu heyecanla yer değiştirebilirler. Bu o işten kazanılan para ve ego tatmini yüzünden olur. İş yerinde yükselmek onun için bir heyecan ve hatta tahrik etkeni olabilir."


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
etiketler İlgili Etiketler
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat