Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Magazin » Ebru Şahin: "Oyunculuk deliliktir" | 24 Aralık 2019 Salı 21:52

Ebru Şahin: "Oyunculuk deliliktir"

"... Mutsuz ve pişman olmaktan korkuyordum. İkisini de yaşamadım. Bu ülkede kadın olmak işleri bazen zorlaştırabiliyor. Adaletsizliklere rağmen kendi iç sesinizi dinlediğinizde her şey daha kolay oluyor."

Oyuncu olmak çocukluk hayalinizmiş ve şimdiyse hayalinizi gerçekleştirmiş olmanın tebessümü var sanki yüzünüzde.  Hem de en büyük hayalimdi ama ailem ve arkadaşlarım buna sıcak bakmıyordu. Bunu başaracağıma inanmıyorlardı. Oyunculuk nedense meslek olarak çok güvenilir bulunmuyor. Bir süre sonra ben de inancımı kaybetmeye başlamıştım.

Zaten televizyon ve sinema dünyası bana korkutucu gelmeye başlamıştı. Bu yüzden hayalimi bir süre geri plana attım. Küçüklüğümden bu yana spor yaptığımdan İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ni bitirdim. 

Televizyon ve sinema dünyasını neden korkutucu buluyordunuz?  Belki de eskiden kalma, kulaktan dolma sözlerin etkisiydi bu. Bu sektörde fazla değer göremeyen ve hakkı yenen arkadaşlarım vardı ama korksam da aklımda ve kalbimde olan tek şey de oyunculuktu. Ben de risk almayı seçtim. Eğer yapamasaydım içimde kalacaktı.  Sonrasında ne yaptınız?  Hiç kimseye danışmadım. Tüm işlerimden istifa ettim ve bir ajansa başvurdum. Sonra bazı teklifler gelmeye başladı ve olaylar gelişti. Demek ki çok istemek ve risk almak gerekiyormuş.


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
etiketler İlgili Etiketler
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat