Buradasınız Buradasınız: Anasayfa » Magazin » Ahmet Kaya'nın varislerinden 'film' açıklaması | 12 Mart 2019 Salı 19:56

Ahmet Kaya'nın varislerinden 'film' açıklaması

Türkiye, Almanya ve İsviçre ortak yapımı olan ‘AHMEDO İki Gözüm’ filmine Kaya’nın yasal varisleri (kızları Çiğdem Kaya (Öztürk), Melis Kaya, eşi Gülten Kaya) itiraz etti.

Türkiye’nin sanatçılarından Ahmet Kaya’nın hayatının beyazperdeye taşınacağı ve çekimlerin Kaya’nın mezarının bulunduğu Fransa’nın başkenti Paris’te başladığı açıklandı.  Türkiye, Almanya ve İsviçre ortak yapımı olan ‘AHMEDO İki Gözüm’ filmine Kaya’nın yasal varisleri (kızları Çiğdem Kaya (Öztürk), Melis Kaya, eşi Gülten Kaya) itiraz etti.

Yapılan resmi açıklamada, “Muhtelif mecralarda bir süredir “Sanatçı Ahmet Kaya’nın sinema filmi yapılıyor, yapılacak” şeklinde çıkan haberlerin, sanatçının yasal varisleri ve temsilcileri ile hiçbir ilgisi yoktur. Sanatçının ismini ve eserlerini temsil eden yasal varisleri (Kızları Çiğdem Kaya (Öztürk), Melis Kaya, eşi Gülten Kaya) ve eserlerini temsil eden yapım/edisyon firması GAM MÜZİK ve YAYINCILIK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.’ne rağmen bu haberlerin çıkması, kamuoyunun ve sevenlerinin bu istismar kokan haberlerle manipüle edilmesi tarafları fazlasıyla üzmektedir” ifadeleri yer aldı.


Kaynak: Magazin D

ReklamGIF
etiketler İlgili Etiketler
OKUYUCU YORUMLARI (0)
Bu habere daha önce yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!

Ad Soyad:

Yorum:

ReklamGIF
GÜNÜN GELİŞMELERİ
ANKET
FACEBOOK
magazin Kolay Sohbet Sohbet Sohbet Kolay Chat